2012. júl 18.

Gyakorlati tanácsok a sikeres élethez - bevezetés

írta: Élet - GyIK
Gyakorlati tanácsok a sikeres élethez - bevezetés

Néhány évvel ezelőtt kaptam egy könyvet, melyet forrásul használtam fel a következő jó tanácsok összeállításához.

"Ha csak egy kicsivel több szerencsém lenne!"

"Ha egyszer gazdag lehetnék!"

"Ha rátalálnék életem egyetlen szerelmére"

"Ha érdekes és izgalmas munkám volna!"

"Ha jobb családba születtem volna!"

Ha csak ..., ha egyszer..., ha.... Ha néha ilyen gondolatok foglalkoztatnak, akkor ezentúl elhagyhatod a "ha" szócskát. Hogy miért? Azért, mert vágyaid, még a legtitkosabbak is, elérkeztek a megvalósíthatóság stádiumába. Az, hogy ezt elhiszed-e vagy sem, nem fontos a következő órákban, napokban. Új élet kezdődik el számodra!

Azt mondod, hogy ez túlzás? Ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Ne hitetlenkedj! Ha tovább is olvasod, meglátod, miként lehetséges, hogy pénz, szerencse, szerelem ne legyen többé gond az életedben.

Két kérdés először:

- Mit szólnál hozzá, hogy ha egyszer valaki bekopogtatna az ajtódon és átadna egy borítékot? Ebben a borítékban minden benne lenne, amire szükséged van. Meghozná ez a boríték a barátságot, pénzt, szerencsét.

- Mi tennél, ha már most ott állna valaki az ajtódban, át akarja adni ezt a borítékot? Zavarba jönnél? Pedig éppen ez történik most. Sok-sok ember élete pozitívan változott meg, gyakran egyik napról a másikra, mert ismerték a titkot.

Egyszerre titokzatos és nem mindennapos, ezért kevesen ismerik.

Ez a titok az egyetlen, amely lehetővé teszi, hogy elérd mindazt, amit az élet eddig megtagadott Tőled. Az életkorod, jelenlegi foglalkozásod, intelligenciád vagy hogy milyen iskolába jártál, most nem fontos.

A következő részekben erről a titokról lesz szó. De nem elég elolvasni, mint egy hagyományos könyvet, hanem be kell tartanod a következő öt feltételt:

1. Ne úgy olvasd ezeket a sorokat, mint egy regényt, mert az nem elég ahhoz, hogy a kitűzött eredményt elérd. Kötelezd magad arra, hogy a szükséges időt és figyelmet rászánod. Ne habozz újra elolvasni azt a részt, amit nem értettél meg teljesen.

2. Ne hagyd elterelni a figyelmed! Koncentrálj külön-külön minden fokozatra úgy, mintha ez lenne életedben a legfontosabb!

3. Pozitív és optimista módon kezdd el az olvasást, minta a siker nem lenne kétséges! (Mint ahogy nem is az!)

4. Ne ugorj át részeket! Lépésről lépésre csináld végig az előírtakat! Ne szelektálj, mondván: "ezt meg ezt hajlandó vagyok megtenni, de az meg az már nem nekem való".

5. Használd az utolsó részben felsorolt önmegvalósító gyakorlatokat életed minden napján, előírás szerint.

Ha betartod ezeket a feltételeket, előre garantálom, hogy amit megígértem, legkésőbb 21 nap múlva be is fog következni.

Ne késlekedjünk, változtassuk meg együtt az életedet, javítsunk az életminőségeden!!!

Szólj hozzá

Sikeres élet titka