2012. aug 09.

Az éltető folyadék - A víz

írta: Élet - GyIK
Az éltető folyadék - A víz

 

 

Egyre több szó esik a vízről, és annak kiemelt fontosságáról. Természetes igényünk, hogy tiszta és egészséges ivóvízhez jussunk, hiszen még egy napot sem lehet kibírni e nélkül. Víz és víz között azonban óriási a különbség. Ivóvizeink minden információt tárolnak, hordoznak, és visszajuttatnak a szervezetünkbe - derül ki a legújabb kutatásokból.

A Föld összes szennyeződését, az emberek által elfogyasztott és a körforgással a folyóvizekbe visszajutott gyógyszerek maradványát éppúgy őrzi a víz, mint a földrengések rezgését - minden, ami körülöttünk történik, hatással van ivóvízkincsünkre. Amely a legnagyobb kincs a levegőn kívül, hiszen pótolhatatlan és nélkülözhetetlen, minden pillanatban szükségünk van rá. Tudatosult-e már bennünk, hogy itt és most, napjainkban egyre fontosabb gond az egészséges, az ember számára fogyasztható ivóvíz beszerzésének gondja?

 

 

Mit várunk el a víztől?

Legyen tiszta, bőségesen álljon a rendelkezésünkre, hogy kellő mértékben pazarolhassuk, szennyezhessük? Kezdjünk egy kicsit játszani a képzeletünkkel: a sivatagban járunk, egy csepp vizünk sincs: mit adnánk néhány kortyért? Más helyszín: a tengernyi víz közepén hajótörést szenvedünk, és néhány nap alatt szomjan halunk.
Mi teszi nélkülözhetetlenné számunkra a vizet? A válasz egyszerű: hiányában megszűnik az élet, mert a víz maga az élet.
Szervezetünk kétharmad része víz. Földünket ugyanilyen arányban borítja az éltető folyadék. A természet minden apró részében megismétli önmagát. A tiszta ivóvíz az egyik legnagyobb kincsünk, amely nélkül sem a legkisebb, sem a legnagyobb nem élhet meg a földön.
A tiszta ivóvíznek kémiai és bakteriológiai szempontból is kifogástalannak kell lennie. Van még néhány érdekes feltétele: hasonló szerkezetűnek kell lennie, mint a testünket alkotó víznek.
Elsőként ismerkedjünk meg az élő és a holt víz fogalmával. Milyen az élő víz? Amely pontosan olyan szerkezetű, mint a testünket alkotó víz. A holt víz viszont csupán kémiai értelemben víz, ám szerkezetileg annyira rosszul „áll össze", hogy az élő szervezet csak komoly saját életerő felhasználásával képes azt hasznosítani. Miért van szükség ennyi energiára a hasznosításhoz? A vízmolekulákat alkotó atomok annyira kis energiát hordoznak, hogy elektronjaik a mag közvetlen közelében lévő pályákon kénytelenek keringeni, ezáltal az atomok közelebb kerülnek egymáshoz a molekulán belül, olyannyira, hogy a víz mérhetően sűrűbbé válik. A molekulák összetapadnak, és így nehezebben szívódnak fel. A rostán könnyen átfér egy mogyorószem, de egy dió már nem. Ez igaz áttételesen a holt vízre is. Nézzünk még néhány példát arra, hogyan viselkedik az élő és a holt víz a hőmérsékletváltozásra, hogyan kristályosodik, hogyan alakul a vezetőképesség, a felületi feszültség, az oldóképesség.


 

Forráspont, fagyáspont

Az élővíz tökéletesen csodálatos egy-kristályokat hoz létre fagyás közben. Próbáljuk ki: főzzünk élővízből - forrásvízből, Orgon-vízből, vagy Reverz Ozmózissal tisztított, energetizált vízből - , esetleg készítsünk belőle fagylaltot! Olyan ízek kerülnek elő, amelyekről eddig nem is volt tudomásunk. Hol találunk a természetben rendezett szerkezetű élővizet? Az élő szervezetekben, így a növényekben, gyümölcsökben, valamint a több ezer méter magasan található, lágyan csörgedező, kristálytiszta hegyi patakokban. Ezzel szemben holt vízzel szinte mindenütt találkozunk. Ez jön a csapból, ezzel öntözünk, ebben fürdünk, és bizony ezt fogyasztjuk. Megfigyelték-e már, mi történik a virágokkal, ha nem csapvízzel, hanem esővízzel öntözzük? A növények „gondolkodás nélkül" képesek különbséget tenni.

 

Az élet adathordozója

Környezetünk - így ivóvízkészletünk is - annyira megsínylette a felelőtlen, gátlástalan bánásmódot, hogy a kételyek és kérdések csak egyre nőnek. Sokan keressük a megfelelő választ. A kémiai tulajdonságokon túllépve újabb és újabb csodálatos tulajdonságok derülnek ki a vízről. Sokan csodálkoznak, amikor arról beszélünk, hogy a víz információ-hordozó is. Valóban szinte megfoghatatlan, hogy az emberi beszéd, a színek, hangok, formák és rezgések mind-mind befolyásolják az éltető folyadék szerkezetét. Az adathordozók közé - magnószalag, cd-lemez, mágneslemez - hogyan sorakozik fel a vízcsepp?
A különféle behatásokra a víz szerkezete egyértelműen és mérhetően válaszol. A fagyasztással történő kristályosítás csodálatos bizonyítéka mindennek. A szennyezett folyókból, tavakból, illetve a szent helyek vizeiből és hegyi patakokból vett vízminták ábrái magukért beszélnek. A legmeglepőbb viszont, hogy a szennyezett vizet az emberi gondolat képes volt megváltoztatni! Senki nem számított rá, hogy a szennyezett folyadékot tartalmazó poharat kézben tartók felemelő, szép gondolatai a víz szerkezetét a hegyi patakok vizéhez tették hasonlatossá! (A módszert az Agykontroll tanfolyamokon is oktatják, a programozott víz használata az agykontrollt használók között jól ismert. A szerk.) Felmerül a kérdés: mire képes a gondolat? Kérdéses-e, hogy energiaként és információként működik?
Mindannyian része vagyunk az oszthatatlannak, a mikro- és makrokozmosznak. A lényünkkel, a tevékenységeinkkel és a gondolatainkkal együtt befolyásoljuk, hatással vagyunk rá, megváltoztathatjuk.

 

 

Sejtjeink és a víz

A sejtjeink legmélyén zajló biokémiai folyamatok számára létfontosságú a víz: szállítója az „építőköveknek" és a salakanyagoknak. Meggyőződésem szerint nem ér itt véget a víz szerepe sejt-szinten. Csodálatos hordozója, tárolója az életerőnek, a sejtek finom működését elősegítő programoknak, vagyis az információ-áramlásnak. Nem mindegy, milyen szerkezetű, energiaszintű és információjú vizet fogyasztunk nap, mint nap. A víz nagyon érzékeny adathordozó: „megjegyzi" és tárolja mindazt, amellyel végtelen élete folyamán találkozott. Az eredeti, ősi információt és szerkezetet, a sejtműködést segítő programokat főként az alábbi dolgok zilálhatják szét, törhetik meg:

elektroszmog
rádió- televízió- adóberendezések
földsugárzási zónák
környezeti mérgek
stressz

 

Az emberi energiamező képes újra és újra „visszaírni" a programokat, ám a meghibásodás esélye egyre nagyobb. Hosszú távon beláthatatlan következményekkel jár, ha hibás programmal „működő" vizet használunk a földön. Az egyik megoldás lehet ezekre a gondokra, ha a szétzilálódott struktúrát helyreállító berendezések segítségével helyreállítjuk a víz természetes szerkezetét, és olyan parancsokat vésünk ebbe a csodálatosan érzékeny adathordozóba, amellyel szervezetünk újraírhatja helyes működésének kódjait. Az Orgon-készülék az egyik megoldást jelentik erre a kihívásra, amelynek segítségével az egyszerű csapvizet tudjuk tisztítás és különleges energetizálás segítségével élővé, táplálóvá, egészségessé tenni. Az energetizált ivóvíz segítségével feltárjuk testünk önregeneráló lehetőségeinek tárházát.

Az élet csodája ott a legkisebb vízcseppben is. Minden mindennel összefügg: amit ma a lefolyónkba öntünk, az okozza holnapi betegségeinket. Kezdjük el önmagunkból kiindulva a változást, a felelősségteljes viselkedést, és figyeljünk minden apró részletére - minden cseppjére életünknek. Biztosítsuk önmagunk és szeretteink számára az életerőt megfelelő ivóvízzel és táplálékkal. Ha emellett az odafigyelést és a szeretetet tudatosan építjük be napjaink minden egyszerű tevékenységébe, akkor lehetővé tesszük az egészséget, a teljes életet nemcsak önmagunk, hanem teljes környezetünk és gyermekeink, a jövő számára is.

 

Becsüljük meg az életet, és az életet megalapozó tiszta vizet, hiszen ha ez nincs többé, akkor mi sem létezünk.

Szólj hozzá

egészséges életmód csodatévő természeti kincseink éltető energia