2012. nov 03.

Siker, szerencse, pénz

írta: Élet - GyIK
Siker, szerencse, pénz

 

Talán túl misztikusnak és hihetetlennek tűnik annak a lehetősége, hogy néhány tárggyal, az otthon, a munkahely átrendezésével a szerencse is megköthető. Ám aki már kipróbálta, és a bágua-térkép szerint rendezte át maga körül a tárgyakat, helyiségeket, megtapasztalta, hogy mindez lehetséges.

 

A feng shui segítségével minden életterületet harmonikusabbá, szerencsésebbé lehet tenni. Mert van, amikor a szerelem kerül a középpontba, máskor a karrier, és persze sokszor a pénz jut a legfontosabb szerephez.


 


Tehát mielőtt bármilyen változtatást végeznél az otthonodban, el kell döntened, mely területet szeretnéd megerősíteni, hová akarod vonzani a szerencsét. 

A legtöbb ember a gazdagság, a siker és az emberi kapcsolatok (szerelem, család), illetve a karrier területére összpontosít, az önművelés és a tudás területét általában elhanyagolja.

 

Pedig egy kis bölcsesség az élet minden területén jól jön. A rendetlenség, összevisszaság nemcsak a közérzetre hat negatívan, hanem a gondolkodásra is.

Nemcsak akkor jön jól a tiszta elme, a gyors észjárás, ha valaki vizsgára készül, vagy ha fontos tárgyalás előtt áll.

 

Teendő:
- Tisztítsd meg az ablakokat, az üvegajtókat. Portalanítsd a televízió képernyőjét. Ha tisztán látsz otthon a lakásban, akkor az életben is tisztábban fogsz látni.
- Fontos, hogy olyan tárgyakat helyezz el az otthonodban, a munkahelyeden, amelyeket szeretsz.

- Távolítsd el a fölösleges dolgokat a környezetedből, tüntess el mindent, ami valamely ostoba cselekedetedre, rossz döntésedre, rosszul sikerült tevékenységedre utal. Viszont tedd jól látható helyre az összes olyan díjat, tárgyat, ami kiemelkedő munkádra, sikeres tevékenységedre emlékeztet.


- Feltétlenül legyen a környezetedben gyertya vagy mécses, ami elősegíti a "megvilágosodást". (Ha a pénzed akarod megsokszorozni, akkor naponta gyújts meg egy zöld színű gyertyát, és a gyertya köré helyezz el páratlan számú - három, öt, hét - pénzérmét.)

 

 

Szerencsét hozó tárgyak:

Tükör
Vonzza, erősíti, mozgásban tartja az életenergiát. Növeli a térhatást, a fényt, új irányba tereli a pozitív energiát. Fontos, hogy a tükör ne legyen törött, sérült, mert akkor megtörik a szerencse is.

 A sík tükör vonzza a pozitív energiát. A homorú tükör szétszórja, semlegesíti a negatív energiát (ezért általában a ház külső homlokzatára, a bejárati ajtó mellé vagy fölé érdemes felszerelni, hogy távol tartsa a kellemetlen külső hatásokat).  A bágua formájú (nyolcszögletű) tükör védelmező hatású.

 

Kristályok

A természetes kvarckristályok harmonikus sugarakat bocsátanak ki, így bármilyen kristályból készült tárgy (váza, gömb, papírnehezék, csillár) segíti a pozitív energia gyarapodását.

 

Vízfelület

A víz a kínaiak szemében a pénznek, a gazdagságnak, a bőségnek a szimbóluma. Nem véletlen, hogy szinte minden kertben van egy kis csobogó, vagy a lakásban szobaszökőkút.

A szabadon áramló víz mellett ülve az ember ellazul, felfrissül, feltöltődik energiával. A mozgó (tiszta!) víz súrlódást okoz, ami elektromágneses sugárzást kelt, és vonzza a kozmikus pozitív energiát. Vigyázat! A pangó, zavaros víz kedvezőtlen hatású, betegséget is okozhat, leárnyékolja a szerencsét!

Az épületben elhelyezett szobai szökőkút vagy csobogó minden területre jótékonyan hat, de a legszerencsésebb, ha a bágua-térkép szerinti gazdagság és siker, vagy a karrier területére kerül. Az akváriumban bugyborékoló víz és a színes halak a gazdagság és bőség érzetét sugározzák szét az egész házban.
-->

Szólj hozzá

gondolatok az életről éltető energia

A bejegyzés trackback címe:

https://elet-gyik.blog.hu/api/trackback/id/tr464887633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.