2012. ápr 14.

Rólunk

írta: Élet - GyIK
Rólunk

eletfa1.jpg

 

Ez a blog egy olyan gyűjtőhely számunkra, ami NEM mondja meg, hogyan kell élni. :)

Csapatunk egy igen különböző korú-nemű emberekből álló társaság, akik az élet legkülönbözőbb területein élve szemezgetik egy ideje a "jóságokat". Sokan sokat éltünk meg, kutattuk, faggattuk már az életet ezer felől, és kíváncsiak voltunk egymás jóságaira. Mivel nem egy helyen élünk, arra gondoltunk, létrehozunk egy közös oldalt, ahová leírjuk azokat a dolgokat, amiket azután talán mások is hasznosnak találnak majd. 

Nem tudunk kész válaszokat adni, nem tudunk személyre szabott tanácsot adni. Úgy gondoljuk, nincs egy egyetlen követendő út, ami mindenkire érvényes.

Mégis van, amit adhatunk egymásnak:  építő jellegű gondolatokat, tapasztalatokat, eseteket, amikor valami valakinek valahogy már "bejött". 

Olyankor, amikor elakadsz, és változtatni szeretnél, szükség van arra, hogy lehetőségeket láss magad előtt, és ki tudj jönni a szorult helyzetből: mindig van választásunk!

Van, amikor a pszichológus szaktudására van szükség, van aki "lelki vezetőt" vagy példaképet talál, de fejbe kólinthat ugyanúgy egy barát józan véleménye, sőt akár egyetlen jól eltalált mondat is!

Egy olyan oldalt tervezünk létrehozni, ami ilyen pozitív, építő jellegű gondolatokat, esetleg életmódokat, életvezetést kínál. Minél vegyesebbeket, annál jobb! Annál többen szemezhetnek ki belőle maguknak valami hasznosat - hiszen annyi mindenben különbözhetünk. 

kanyargós út.jpg

Szólj hozzá

Rólunk