2012. ápr 09.

Változás? Egyedül?

írta: Élet - GyIK
Változás? Egyedül?

 

Mondják: a világban egyetlen állandó dolog van, a változás. Változnak a körülményeink, a vágyaink, a céljaink, változnak a kapcsolataink, a családtagjaink, és változunk mi magunk is. Ugyanakkor őrzünk magunkban mélyen egy állandó „én-magot”, akihez ragaszkodunk, aki az identitásunkat adja. Kiélezett, stresszes helyzetekben összezavarodhatnak a dolgok, megbomlik az egyensúly, a változó körülmények közt nehezebben találunk önmagunkra, a saját utunkra. A feladat: először is önmagunk menedzselése, méghozzá lehetőleg sikeresen, hogy ennek bázisán eleget tegyünk egyéb kötelezettségeinknek is.

 

országút.jpg

Ha kavarognak az érzéseid, a vágyaid, bizonytalan vagy önmagadban, gondjaid támadtak saját magaddal, a munkatársaiddal, a párkapcsolatoddal, gyermekeiddel vagy szüleiddel, akkor változni és változtatni kell. Segítünk, hogy összegyűjtsd és fókuszáld az erődet, rendet teremts önmagadban és magad körül, rátalálj saját utadra.

 

Fontos, hogy tudd, bármilyen feladat előtt is állsz, NEM VAGY EGYEDÜL!  A világ működése olyasmi, mint egy hagyományos óra szerkezete: kisebb-nagyobb fogaskerekek együttműködése szükséges ahhoz, hogy pontosan haladjon előre. Szükség van minden egyes alkatrészre! A legkisebb és a legnagyobbik ugyanolyan fontos, egyik sem hiányozhat!

 

„Az élet dal – énekeld!

Az élet játék – játszd!

Az élet kihívás – fogadd el!

Az élet álom – váltsd valóra!

Az élet áldozat – ajánld fel!

Az élet szeretet – élvezd!”   

                                       Szai Baba

barackvirág.jpg

 

Szólj hozzá

bejegyzések